Modern design en de laatste veiligheids-systemen maken het in sommige auto-modellen onmogelijk om monitoren ín de hoofdsteunen in te bouwen. Speciaal voor deze voertuigen heeft Hoofdsteun.tv de Entertainment-console ontwikkeld. Het geavanceerde design van de zeer stabiele, in ureol volkunsstof uitgevoerde console sluit optimaal aan op de rugleuning van de stoel en maakt een veilige en esthetisch verantwoorde montage van de monitor áchter de hoofdsteun mogelijk. En natuurlijk zorgen onze bekleders voor afwerking in gelijkende bekleding!

 

Toevoeging van een 3e luxe hoofdtelefoon met anti-transpiratie leer, automatische uitschakeling. IR-ontvanger met 2 kanalen / 4 frequentie’s. Letop: oorschelpen voortaan axiaal inklapbaar, in plaats van horizontaal, zodat de hoofdtelefoon in ingeklapte toestand in het opbergvak van de rugleuning past. Wordt geleverd inclusief batterijen, nu met luxe opberg-case GRATIS.

Is het navigatie-systeem in uw auto voorzien van een ingang voor beeld en geluid*? Met de A/V koppeling sluiten onze monteurs deze aan op de daarvoor beschikbare uitgang van het Hoofdsteun.tv systeem. *Controleert u zorgvuldig of deze ingang beschikbaar is, en of deze ook weergave van beeld tijdens het rijden toestaat. Beschikt uw auto niet over een ingang, of wordt deze geblokkeerd zodra het voertuig wegrijdt? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden tot verdere aanpassing in uw auto.

Is het originele audiosysteem in uw auto niet voorzien van een ingang voor geluid*? Met de FM-koppeling sluiten onze monteurs een FM-zender aan op de daarvoor beschikbare uitgang van het Hoofdsteun.tv systeem. Voor weergave selecteert u vervolgens simpelweg de radiofrequentie van deze zender.

Is het originele audiosysteem in uw auto voorzien van een ingang voor geluid*? Met de AUX-in koppeling sluiten onze monteurs deze aan op de daarvoor beschikbare uitgang van het Hoofdsteun.tv systeem. *Controleert u zorgvuldig of deze ingang beschikbaar is. Beschikt uw auto niet over een ingang? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor het toevoegen van een AUX-in in uw auto, of kies voor de Audiokoppeling FM.

Nooit genoeg van het Gamen? Indien uw Hoofdsteun.tv systeem nog over een vrije ingang voor beeld & geluid beschikt, kan hierop de Spelcomputer aansluiting worden gerealiseerd. Voorzien van composiet AV-input ( 3x RCA ) en 230V aansluiting ( max. 300W verbruik ).

Beschikt uw auto niet over een AUX-in voor beeld en geluid, of houdt u het Hoofdsteun.tv systeem liever stand-alone? Het Parrentpack bevat een compacte 3.5″ kleurenmonitor, welke in overleg met onze monteurs op een geschikte plek voorin ingebouwd kan worden. Zo kunt u meekijken met wat met achterin ziet, en bijvoorbeeld de film opstarten voor heel kleine kinderen.

Vervang de standaard hoofdtelefoons in uw Hoofdsteun.tv systeem voor de luxe opvouwbare, en profiteer niet alleen van meer opberggemak – maar ook van een nog beter draagcomfort. Nu met een luxe opbergcase GRATIS.

Is uw auto voorzien van een 3e zitrij, en hebben de zitplaatsen op de 2e zitrij gewoon volwaardige hoofdsteunen? Met de optie 3e zitrij voegt u 2 extra monitoren toe aan uw Hoofdsteun.tv systeem. Ook de 3e zitrij krijgt 2 eigen zones en broningangen, naar keuze kijkt men hier dus mee met 1 van de aangesloten bronnen van de 2e zitrij.