over ons

In 2005 begonnen wij met het inbouwen van monitoren. Aanvankelijk als extra service ter ondersteuning van de verkoop van onze producten, maar al snel hét argument om voor ons bedrijf te kiezen. Daarom hebben we in 2008 onze naam aangepast naar Hoofdsteun.tv, dé specialist voor monitoren in de originele hoofdsteun.

Hoofdsteun.tv biedt hoogwaardig, en bovenal veilig rearseat entertainment. Dat vinden niet alleen wij, dat vinden ook onze klanten. Zodoende hebben we in de meer dan 10 jaar dat we dit doen 10.000en sets mogen inbouwen. Natuurlijk zijn helaas ook onze klanten bij, soms helaas heel zware, aanrijdingen betrokken geweest. We zijn bijzonder trots te kunnen vaststellen dat er daarbij nog altijd niet één probleem is ontstaan met ons product. En dat willen we graag zo houden! Daarom staat voor ons zowel bij de ontwikkeling van onze producten, als bij de inbouw ervan, veiligheid op de eerste plaats. De originele hoofdsteun is tenslotte vooral een cruciaal onderdeel van het gecompliceerde geheel van veiligheidsvoorzieningen in uw auto.

Voor ons is het allemaal gesneden koek. AV-inputs, switchboxes, sources en nog veel meer. Zo goed als we begrijpen waar dat allemaal voor staat, zo goed begrijpen we echter ook dat die termen voor onze klanten abracadabra zijn. Daarom hebben we het u makkelijk gemaakt. Wij bieden u een aantal kant en klaar samengestelde pakketten. De gebruikte producten zijn met veel zorg geselecteerd uit het aanbod van gespecialiseerde automotive leveranciers, en vertegenwoordigen altijd het beste wat er te krijgen is. En, u? U kiest eenvoudig welk systeem bij uw situatie past. Details als de juiste aansluitkabel, inbouw en klein-materiaal zijn vervolgens altijd inbegrepen. ALL-in. Dat is Hoofdsteun.tv

Wij nemen het lastige werk uit handen. Het inbouwen van de monitoren gebeurt in onze professionele beklederij in Enschede, het samenstellen van de pakketten doen onze product-specialisten. Daarom werken heel veel wederverkopers graag met onze producten. Inbouwstations, autoshops, autodealers en zelfs diverse automobielimporteurs hebben onze pakketten op hun prijslijsten gezet. De systemen van Hoofdsteun.tv zijn dus breed verkrijgbaar, terwijl u altijd verzekerd bent van consistente hoge kwaliteit.