stel uw pakket samen & plan een inbouwafspraak

Miljonairpack

 • SENSE monitoren, bekleed in originele hoofdsteunen (2x)

 • Draadloze, luxe, opvouwbare hoofdtelefoons (2x)

 • Anti diefstal hoezen op maat (2x)

 • GRATIS Hoofdsteun.tv verzekering

 • DVD wisselaar voor 6 DVD’s

 • Mediacentre met uitgebreide USB interface 

€ 1849,-

specificaties

SENSE 16:9 monitor uitgevoerd met hoogglans zwart kunststof front en SemiTouch buttons. Ultraslim behuizing, inbouwdiepte slechts 18mm ( ! ) Voorzien van 2-Kanaals infrarood zender voor draadloze hoofdtelefoons, en ingebouwde AV-switch. Geleverd inclusief afstandsbediening en 3-delige kabelset voorzien van mini-DIN verbindingen, met 20cm kabel aan de monitor, verlengkabel 85cm en 350cm aansluitkabel voor correcte montage en eenvoudige kabeldoorvoer.
Draadloze infrarood hoofdtelefoon met anti-transpiratie leer, automatische uitschakeling. IR-ontvanger met 2 kanalen / 4 frequentie's. Letop: oorschelpen voortaan axiaal inklapbaar, in plaats van horizontaal, zodat de hoofdtelefoon in ingeklapte toestand in het opbergvak van de rugleuning past. Wordt geleverd inclusief batterijen, nu met luxe opberg-case GRATIS.
Op maat gemaakte hoezen in gelijkende bekleding. Afhankelijk van de montage-wijze* van de monitor horizontaal of verticaal afneembaar. *Niet bij inbouw in console.
6-disc DVD-wisselaar, speelt DVD, (S)VCD, CD(R/RW), MP3 af. Dolby Digital, DTS decoders, coaxiaal digitaal uit, ESP, antischok behuizing, 0-90° montage. IP-bus of stand-alone gebruik, geleverd met IR-afstandsbediening.
Zeer uitgebreid Mediacentre met een spectaculaire beeldkwaliteit. U kunt met dit Mediacentre middels de geavanceerde mediaplayer foto, film en muziek bestanden afspelen vanaf een USB stick of externe harddiscdrive. Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld uw favoriete series ook op te nemen op USB stick of harddiscdrive. - MPEG-II/MPEG-IV HD DVB-T ontvanger* - 1080p @ 30fps Full HD resolutie - EPG (Elektronische Programma Gids) - AFS (Automatic Frequency Search) - OSD menu (NL, UK, D, F, FI, P, ESP, IT, TR, Arabisch, H, RUS) - Teletext en ondertiteling - USB 2.0 aansluiting - speelt MPEG-I/II/IV, VOB, AVI, DivX, Xvid, MKV, TS, MOV, JPEG, BMP, GIF, PNG, GIF, TIFF - Opname functie - Conax smartcard slot - CI uitbreidingsslot - Infrarood afstandsbediening - 1 HDMI uitgang - 12/24Volt * Digitenne schakelt stap voor stap over naar DVB-t2, waarna ontvangst niet meer mogelijk is.

Totaal

selecteer uw auto

accessoires

Meest gekozen

Extra, luxe hoofdtelefoon

Toevoeging van een 3e luxe hoofdtelefoon met anti-transpiratie leer, automatische uitschakeling. IR-ontvanger met 2 kanalen / 4 frequentie's. Letop: oorschelpen voortaan axiaal inklapbaar, in plaats van horizontaal, zodat de hoofdtelefoon in ingeklapte toestand in het opbergvak van de rugleuning past. Wordt geleverd inclusief batterijen, nu met luxe opberg-case GRATIS.
selecteer
€ 39,95

Audio/videokoppeling AUX-in

Is het navigatie-systeem in uw auto voorzien van een ingang voor beeld en geluid*? Met de A/V koppeling sluiten onze monteurs deze aan op de daarvoor beschikbare uitgang van het Hoofdsteun.tv systeem. *Controleert u zorgvuldig of deze ingang beschikbaar is, en of deze ook weergave van beeld tijdens het rijden toestaat. Beschikt uw auto niet over een ingang, of wordt deze geblokkeerd zodra het voertuig wegrijdt? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden tot verdere aanpassing in uw auto.
selecteer
€ 119,-

Audiokoppeling via FM

Is het originele audiosysteem in uw auto niet voorzien van een ingang voor geluid*? Met de FM-koppeling sluiten onze monteurs een FM-zender aan op de daarvoor beschikbare uitgang van het Hoofdsteun.tv systeem. Voor weergave selecteert u vervolgens simpelweg de radiofrequentie van deze zender.
selecteer
€ 99,-

Entertainment-console

Modern design en de laatste veiligheids-systemen maken het in sommige auto-modellen onmogelijk om monitoren ín de hoofdsteunen in te bouwen. Speciaal voor deze voertuigen heeft Hoofdsteun.tv de Entertainment-console ontwikkeld. Het geavanceerde design van de zeer stabiele, in ureol volkunsstof uitgevoerde console sluit optimaal aan op de rugleuning van de stoel en maakt een veilige en esthetisch verantwoorde montage van de monitor áchter de hoofdsteun mogelijk. En natuurlijk zorgen onze bekleders voor afwerking in gelijkende bekleding!

 
selecteer
€ 200,-

Audiokoppeling AUX-in

Is het originele audiosysteem in uw auto voorzien van een ingang voor geluid*? Met de AUX-in koppeling sluiten onze monteurs deze aan op de daarvoor beschikbare uitgang van het Hoofdsteun.tv systeem. *Controleert u zorgvuldig of deze ingang beschikbaar is. Beschikt uw auto niet over een ingang? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor het toevoegen van een AUX-in in uw auto, of kies voor de Audiokoppeling FM.
selecteer
€ 79,-

Spelcomputer aansluiting

Nooit genoeg van het Gamen? Indien uw Hoofdsteun.tv systeem nog over een vrije ingang voor beeld & geluid beschikt, kan hierop de Spelcomputer aansluiting worden gerealiseerd. Voorzien van composiet AV-input ( 3x RCA ) en 230V aansluiting ( max. 300W verbruik ).
selecteer
€ 249,-

Parrentpack

Beschikt uw auto niet over een AUX-in voor beeld en geluid, of houdt u het Hoofdsteun.tv systeem liever stand-alone? Het Parrentpack bevat een compacte 3.5" kleurenmonitor, welke in overleg met onze monteurs op een geschikte plek voorin ingebouwd kan worden. Zo kunt u meekijken met wat met achterin ziet, en bijvoorbeeld de film opstarten voor heel kleine kinderen.
selecteer
€ 279,-

uw hoofdsteun.tv

Miljonairpack

 • SENSE monitoren, bekleed in originele hoofdsteunen (2x)

 • Draadloze, luxe, opvouwbare hoofdtelefoons (2x)

 • Anti diefstal hoezen op maat (2x)

 • GRATIS Hoofdsteun.tv verzekering

 • DVD wisselaar voor 6 DVD’s

 • Mediacentre met uitgebreide USB interface 

extra's

Totaal:

€1849,-

inbouwafspraak  • Neem contact met mij op voor maken van een inbouwafspraak