stel uw pakket samen & plan een inbouwafspraak

Smartpack DVD

 • SENSE monitoren, bekleed in originele hoofdsteunen (2x)

 • Draadloze hoofdtelefoons (2x)

 • Anti-diefstal hoezen op maat (2x)

 • GRATIS Hoofdsteun.tv verzekering

 • Vrije ingang voor beeld en geluid

 • DVD speler met USB interface

€ 1299,-

specificaties

SENSE 16:9 monitor uitgevoerd met hoogglans zwart kunststof front en SemiTouch buttons. Ultraslim behuizing, inbouwdiepte slechts 18mm ( ! ) Voorzien van 2-Kanaals infrarood zender voor draadloze hoofdtelefoons, en ingebouwde AV-switch. Geleverd inclusief afstandsbediening en 3-delige kabelset voorzien van mini-DIN verbindingen, met 20cm kabel aan de monitor, verlengkabel 85cm en 350cm aansluitkabel voor correcte montage en eenvoudige kabeldoorvoer.
2 Kanaals (A/B) lichtgewicht hoofdtelefoon, draadloos middels infrarood. Auto power off, volume instelbaar, IR-ontvanger met twee frequenties (2.3/2.8MHz) te selecteren middels schakelaar OFF/A/B. 40mm mylar speakers. Wordt geleverd inclusief 2 AAA batterijen.
Op maat gemaakte hoezen in gelijkende bekleding. Afhankelijk van de montage-wijze* van de monitor horizontaal of verticaal afneembaar. *Niet bij inbouw in console.
Sluit elk gewenst bron-toestel aan op de composiet AV-ingang ( 3x RCA connector ).
DVD-speler met USB ingang. Voorzien van Dolby Digital, Nederlands-talig OSD menu, last position memory, coaxiaal digitaal uit, NTSC/PAL. Default audio Nederlands. Het loopwerk is geschikt DVD, VCD, CD(R/RW), MP3. De USB interface is  geschikt voor gebruik met een USB-stick ( flash-drive, geen harddiscdrive ) met MP3, JPG en AVI / MPEG1 / MPEG2 / DivX bestanden in een resolutie van maximaal 720p.

Totaal

selecteer uw auto

accessoires

Meest gekozen

Audiokoppeling via FM

Is het originele audiosysteem in uw auto niet voorzien van een ingang voor geluid*? Met de FM-koppeling sluiten onze monteurs een FM-zender aan op de daarvoor beschikbare uitgang van het Hoofdsteun.tv systeem. Voor weergave selecteert u vervolgens simpelweg de radiofrequentie van deze zender.
selecteer
€ 99,-

Audiokoppeling AUX-in

Is het originele audiosysteem in uw auto voorzien van een ingang voor geluid*? Met de AUX-in koppeling sluiten onze monteurs deze aan op de daarvoor beschikbare uitgang van het Hoofdsteun.tv systeem. *Controleert u zorgvuldig of deze ingang beschikbaar is. Beschikt uw auto niet over een ingang? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor het toevoegen van een AUX-in in uw auto, of kies voor de Audiokoppeling FM.
selecteer
€ 79,-

Upgrade luxe hoofdtelefoons

Vervang de standaard hoofdtelefoons in uw Hoofdsteun.tv systeem voor de luxe opvouwbare, en profiteer niet alleen van meer opberggemak - maar ook van een nog beter draagcomfort. Nu met een luxe opbergcase GRATIS.
selecteer
€ 0,-

Entertainment-console

Modern design en de laatste veiligheids-systemen maken het in sommige auto-modellen onmogelijk om monitoren ín de hoofdsteunen in te bouwen. Speciaal voor deze voertuigen heeft Hoofdsteun.tv de Entertainment-console ontwikkeld. Het geavanceerde design van de zeer stabiele, in ureol volkunsstof uitgevoerde console sluit optimaal aan op de rugleuning van de stoel en maakt een veilige en esthetisch verantwoorde montage van de monitor áchter de hoofdsteun mogelijk. En natuurlijk zorgen onze bekleders voor afwerking in gelijkende bekleding!

 
selecteer
€ 200,-

Extra, luxe hoofdtelefoon

Toevoeging van een 3e luxe hoofdtelefoon met anti-transpiratie leer, automatische uitschakeling. IR-ontvanger met 2 kanalen / 4 frequentie's. Letop: oorschelpen voortaan axiaal inklapbaar, in plaats van horizontaal, zodat de hoofdtelefoon in ingeklapte toestand in het opbergvak van de rugleuning past. Wordt geleverd inclusief batterijen, nu met luxe opberg-case GRATIS.
selecteer
€ 39,95

Audio/videokoppeling AUX-in

Is het navigatie-systeem in uw auto voorzien van een ingang voor beeld en geluid*? Met de A/V koppeling sluiten onze monteurs deze aan op de daarvoor beschikbare uitgang van het Hoofdsteun.tv systeem. *Controleert u zorgvuldig of deze ingang beschikbaar is, en of deze ook weergave van beeld tijdens het rijden toestaat. Beschikt uw auto niet over een ingang, of wordt deze geblokkeerd zodra het voertuig wegrijdt? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden tot verdere aanpassing in uw auto.
selecteer
€ 119,-

Spelcomputer aansluiting

Nooit genoeg van het Gamen? Indien uw Hoofdsteun.tv systeem nog over een vrije ingang voor beeld & geluid beschikt, kan hierop de Spelcomputer aansluiting worden gerealiseerd. Voorzien van composiet AV-input ( 3x RCA ) en 230V aansluiting ( max. 300W verbruik ).
selecteer
€ 249,-

Parrentpack

Beschikt uw auto niet over een AUX-in voor beeld en geluid, of houdt u het Hoofdsteun.tv systeem liever stand-alone? Het Parrentpack bevat een compacte 3.5" kleurenmonitor, welke in overleg met onze monteurs op een geschikte plek voorin ingebouwd kan worden. Zo kunt u meekijken met wat met achterin ziet, en bijvoorbeeld de film opstarten voor heel kleine kinderen.
selecteer
€ 279,-

uw hoofdsteun.tv

Smartpack DVD

 • SENSE monitoren, bekleed in originele hoofdsteunen (2x)

 • Draadloze hoofdtelefoons (2x)

 • Anti-diefstal hoezen op maat (2x)

 • GRATIS Hoofdsteun.tv verzekering

 • Vrije ingang voor beeld en geluid

 • DVD speler met USB interface

extra's

Totaal:

€1299,-

inbouwafspraak  • Neem contact met mij op voor maken van een inbouwafspraak