Nu ook voor de Tesla Model S en X leverbaar! De Hoofdsteun.tv entertainment consoles worden in onze beklederij op maat gemaakt en bekleed in gelijkende bekleding. In dit geval zijn ze op wens van de klant zelfs voorzien van de typische rode bies šŸ’¢šŸ‘Œ

Maar liefst twee noviteiten op 1 foto: niet alleen betreft het hier de nieuwe Nissan X-trail, maar bovendien is dit de allereerste inbouw van de SENSE H62Ti. Dankzij deze kleine broer van de H70Ti bouwen we voortaan alleen nog maar monitoren met gelijk uiterlijk, gelijke functionaliteitĀ en – heel belangrijk voor onze inbouwers – gelijke aansluitkabels in.

Zo af en toe heeft Citroƫn Nederland zin om haar klanten nog wat extra in de watten te leggen. Enige tijd geleden gaven zij daarom klanten die voor de nieuwe Citroƫn C4 Picasso kozen een Hoofdsteun.tv systeem voor slechts 299,= Dat maakt het comfortabel vervoer voor het hele gezin wel echt af!

De Audi A7 is voorzien van zogenaamde actieve hoofdsteunen. Bij dit type hoofdsteun wordt het kussen naar voren “geschoten” om in geval van een aanrijding van achter het hoofd op te vangen, en zo een whiplash te voorkomen. Om deze constructie niet te hinderen bouwen wij de monitor achterop de bestaande constructie, en bekleden het geheel vervolgens met gelijkend leer. In dit geval ging het daarbij ook nog eens om een heel bijzondere kleur leer, die niet normaal te verkrijgen was – dus door onze beklederij speciaal “geverfd” is.

Hoofdsteun.tv is al jarenlang een heel populair accessoire bij Peugeot. In deze 508 mochten wij een Entertainment-systeem inbouwen , nadat het hele interieur op wens van de klant al met een heel opvallende kleur leer was bekleed.

De Volkswagen Passat GTE is vanwegeĀ de aantrekkelijke bijtellingĀ een zeer populaire auto in het zakelijke segment. En als je dan zo veel bespaart op de belasting, kun je nog wel een klein beetje extra investeren in luxe. Toch? Dit fraaie exemplaar met zwart leren interieur mochten wij daarom voorzien van een mooi Smartpack DVD.

De Volvo XC90 is een mooi voorbeeld van de nieuwe generatie auto’s waarbij de hoofdsteun een integraal onderdeel van de stoel uitmaakt. Bij deze auto’s is het om logistieke en/of technische redenen niet mogelijk een monitor in de hoofdsteun in te bouwen. Speciaal voor dit soort modellen ontwikkelde Hoofdsteun.tv de Entertainment-console. De in ureol-volkunststof uitgevoerde console wordt voor een optimale aansluiting aangepast op de vorm van de rugkaart, en vervolgens natuurlijk door onze bekleders op gelijkende wijze bekleed. In deze prachtigeĀ XC90 T8 ( Hybrid ) werden de consoles gecombineerd met een Smartpack TwinDVD voor optimaal vermaak op de achterbank.

Om het sportieve karakter van de S4 met 3.0 TFSi motorĀ te onderstrepen, wordt deze auto door Audi voorzien van heuse “schalensitze”. Natuurlijk wat lastiger met het inbouwen van de monitoren, maar een uitdaging die we graag aangaan. In de sportwagen voor het hele gezin werd een Entrypack DVD ingebouwd.

Midi-SUVs zijn uiterst populair, en nemen zo de plaats in van “klassieke” middenklassers als de Golf, Astra of 207. Auto’s als de Peugeot 2008 doen het onder andere heel goed bij zogenaamde empty-nesters ( 55+ ers waarvan de kinderen uit huis zijn ) die wat meer te besteden hebben. Tja, en ook opa en oma hebben natuurlijk graag rust op de achterbank! Daarom mochten wij deze luxe leeuw voorzien van een Entrypack DVD!